Marmaris er Beliggende i den sydvestlige del af Tyrkiet, området er rig på vegetation og bjergrigt. Marmaris har været belejret af utalige folkeslag med bla. Grækerne og osmannerne, byzansierne samt regeret af Alexander den Store.

I dag er Marmaris et yndet rejsemål både for turister og tyrkere, Marmaris er kendt for Tyrkiets riviera med dens marina, og med mange kulturelle og antikke seværdigheder i og omkring Marmaris.

Den fantastiske havne promenade, ned en af Tyrkiets mest fineste og fornemste marinaer, brugt af rigfolk og godtfolk, med hang til et afslappet liv, med dens utalige træskibe, yachter og lystyachter vidner om en charmerende atmosfære af orientalsk stemning, hvilken går igen i den gamle bydel, nær marinaen hvor der bla. handles tøj, krydderier, lædervarer og smykker, er oplevelsesrig, her er der rig mulighed for at spise lokalt.

Fra Marmaris ved den gamle bydel, ad kystvejen ca. 7 km finder man Icmeler, her finder man mange barer, restauranter og boder, bevæger man sig 100 m. ind mod landet, finder man det oprindelige Icmeler by, med mange seværdige antikke huse med en helt speciel lokal atmosfære.

Videre mod syd finder man Turunc, som er en lille lokal landsby, her finder man en fantastisk sandstrand med krystalklart vand, Turunc strandpromenade byder på lokale barer og restauranter med en helt unik lokal stemning af Tyrkiet.

 

Joomla SEF URLs by Artio