Tyrkiets St. Tropez Bodrum ligger ved Ægæerhavet, på en halvø i det vestlige Tyrkiet, og en af de mest besøgte byer, både af tyrkiske kendisser og turister, her er der et utal af diskoteker, barer og restaurationer.

Bodrum med nabobyerne Gumbet og Bitez er en blanding af ny og gammel, hektisk og fredelig by, med dets 2.400 år gamle amfiteater bygget ind i et bjerg, med plads til 10.000 tilskuere, herfra er der udsigt til selve Bodrum by med det imponerende syn af Borgen (Skt. Peters Borgen) i hjertet af Bodrum.

Halicarnassus som Bodrum hed i antikkens vugge, og nu lægger efter sigende navn til Europas største udendørs diskotek, er et must hvis man stadig har unge aner i blodet, og absolut besøgsværdig, med udsigt til et kæmpe stort springvand, samt ikke mindst marinaen ved havnen, med træbåde og lystyachter er en af Tyrkiets mest flotteste og besøgte under højsæsonen.

Gumbet 4 km. vest for Bodrum er en travl og karismatisk by med mange muligheder for strandferie, samt oplevelser i form af shopping i dagtimerne og har en festlig stemning for unge mennesker nattetimerne, nogle indbyggere siger at Gumbet er en by der aldrig sover, her er der med garanti rig mulighed for nye bekendtskaber.

7 km. vest for Bodrum finder man Bitez, en mindre hyggelig by med cafeer og udsøgte restauranter. Bitez med dens strand har mange badeaktiviteter, her er rig lejlighed for en hurtig frokost langs strandpromenaden, eller brug tiden for en tur ind i byen, hvor man vil opleve ægte tyrkisk stemning og se landsbylivet i dens fulde udfoldelse.

 

Joomla SEF URLs by Artio